Op deze pagina kun je heel eenvoudig een bezoek aan het Sinterklaashuis boeken. Om de drukte te spreiden wordt gewerkt met tijdsblokken. Het kan voorkomen dat een tijdsblok al volgeboekt is. In dat geval dien je een ander tijdsblok te selecteren.

De stappen die je moet doorlopen zijn:
1. Selecteer in de kalender een datum en een tijd waarop je naar binnen wilt. (tip: voor december kun je rechtsboven de maand wijzigen).
2. Vul het formulier volledig in.
3. Klik op ‘Afspraak bevestigen!’. Je krijgt een reserveringsbevestiging per e-mail.

Ik heb gereserveerd en nu?
Kom naar het Sinterklaashuis en zorg dat je de volgende spullen mee hebt:
1. De bevestigingsmail van de reservering
2. Coronatoegangsbewijs (voor iedereen vanaf 13 jaar oud)
3. Geldig legitimatiebewijs

Bij de deur zullen bovenstaande dingen gecontroleerd worden. De tijd in je reservering is de tijd waarop je naar binnen kunt. Daarna mag je zo lang blijven als je wilt (tot sluitingstijd ;-))

Let op: het Sinterklaashuis is alleen te bezoeken met een geldig coronatoegangsbewijs. Helaas moeten wij ons houden aan de landelijke regelgeving en kunnen er geen uitzonderingen worden gemaakt. Mocht u nog geen geldig coronatoegangsbewijs hebben, dan kunt u een afspraak maken om u te laten testen via www.testenvoortoegang.org.

Is de kalender niet goed zichtbaar? Probeer het dan op een laptop/pc of klik op deze link: https://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=5871fdcf93a444d5d192aaa47d96300f